Groepen

Restaurant Huizen, Gasterij ’t Nennetje, is veel meer dan alleen lekker eten en drinken. Het is een uitstekende locatie om in een inspirerende omgeving te vergaderen of om een buitengewoon feest te vieren. Speciaal voor groepen hebben we leuke arrangementen. Van een sportieve activiteit tot een schitterende huifkartocht. Er zijn veel mogelijkheden die we maar al te graag met je bespreken.

We geven graag de ruimte om te vieren, voor plezier, om – samen met anderen – dierbare momenten mee te maken!

Jouw idee op onze plek?

De unieke ligging van Gasterij ’t Nennetje leent zich uitstekend voor het organiseren van toffe events. Of gezellige middagen en relaxte avonden bij een kampvuur. Centraal in het land gelegen. Dicht aan de A27 en toch voor je gevoel in “the middle of nowhere”. Een plek waar alles samen komt! Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Events

Zoek je een plek om je verhaal te vertellen, een podium voor je muziek, een magische plek om je gedichten te laten horen? We geven graag de ruimte om te vieren, voor plezier, om – samen met anderen – dierbare momenten mee te maken! Voor mijlpalen in je leven, jaarlijkse festivals of andere zaken die je niet graag geruisloos voorbij laat gaan. Misschien is ’t Nennetje precies de plek die je zoekt… Van privégroepen tot aan een bedrijfsuitje in Huizen. Wees welkom!

Even Out of Office

Kom met je team of relaties lekker naar buiten. Zowel voor bedrijfsevenementen bieden we verschillende mogelijkheden, met eten, drinken en zelfs activiteiten op maat, maar ook voor privé feesten kunnen wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring zowel voor uw zelf als uw gasten. Ga lekker naar buiten! Actief of juist relaxen, we hebben een fijne plek waar we zeker weten iets leuks voor je kunnen organiseren.

Groene werkplek

Wil je vaker langskomen of je organisatie af en toe vanaf de Gooise Heide laten werken? Niet alleen de plek voor een bedrijfsuitje in Huizen, maar ook om vaker te vertoeven. Een dag in het bos – met een fijne wandeling tussendoor of met je laptop in de zon – kan ruimte geven aan de dingen waar je anders niet aan toekomt.

Ook om te coachen of je creatieve idee laten groeien. We hebben fijne plekken waar je ongestoord diepe gesprekken kunt voeren. Misschien juist wel zonder vastomlijnd plan om nieuwe inspiratie te vinden!