Tribute Sundays bij Gasterij 't Nennetje

Vanaf 6 oktober brengen wij een nieuw en opwindend evenement naar Gasterij ’t Nennetje op de Woensberg in Huizen: Tribute Sundays! Op zes zondagmiddagen in oktober en november treden de beste tribute acts van Nederland op, bekend van het SBS6-programma “The Tribute: Battle of the Bands”. Mis deze unieke kans niet om je favoriete hits live te beleven in een intieme en gezellige setting.

Programma en Informatie

  • Data: 6 zondagmiddagen in oktober en november
  • Aanvangstijd: 16.00 uur
  • Toegangsprijs: € 17,50 per persoon
  • Met twee-gangen menu van de dag: € 40,00 per persoon

Na de optredens is er de mogelijkheid om te blijven genieten van een heerlijk twee-gangen menu van de dag, met een hoofdgerecht nagerecht. De artiest van de avond sluit gezellig aan bij het diner om nog even na te kletsen of vragen te beantwoorden. Combineer een geweldige muzikale ervaring met een voortreffelijk diner voor een perfecte afsluiting van je weekend. Elke Tribute Sunday heeft een ander verrassend en toepasselijk menu.

Ticketverkoop en Line-Up
De komende periode zullen we alle tribute acts bekendmaken en start de ticketverkoop. Zorg dat je onze communicatiekanalen volgt voor de laatste updates en om je tickets tijdig te bemachtigen. Wacht niet te lang, want vol = vol!

Reserveer direct tickets

We zijn verheugd om op 6 oktober de aftrap te geven van onze Tribute Sundays bij Gasterij ’t Nennetje met een eerbetoon aan Queen, verzorgd door Ger Savelkoul! 🎶👑

Ger staat bekend om zijn indrukwekkende vertolkingen van Freddie Mercury’s nummers, en hij belooft een middag vol magie en hits die je niet mag missen.

Combineer de show met een aansluitend twee gangen menu van de dag. Hoofdgerecht keuze uit:

  • Een lekkerbek met friet en een salade
  • Onze favoriet kip, patat en appelmoes, een heerlijke malse en gekruide kip suprème, geserveerd met patat
    en appelcompôte
  • De vega(n)-optie parel couscous met aubergine

Het nagerecht is een heerlijke verrassings-trifle!

Reserveer nu hier jouw ticket en diner voor deze eerste Tribute Sunday Queen!

Celebrating Amy is dé Nederlandse Amy Winehouse Tribute! Zangeres Denise van Dorst kruipt in de huid van Amy in deze tribute show over het leven van deze legendarische zangeres. In haar veel te korte carrière heeft Amy slechts twee albums uitgebracht, maar bijna elke song daarop werd een hit. Bekende nummers als Rehab, Valerie, Back to Black en You Know I’m No Good komen dan ook allemaal voorbij in deze tribute show.
Denise van Dorst zingt al geruime tijd als Amy. Niet alleen haar verschijning, maar zeker ook haar stem vertonen een grote gelijkenis met die van het Britse icoon, wat uniek te noemen is. Het bewogen leven van Amy Winehouse heeft weerklank in haar muzikale repertoire. Denise is in staat zich volledig daarin in te leven en haar publiek een show voor te schotelen die zowel swingend en soulful is, maar ook intens en emotioneel in de prachtige ballads die Amy gezongen heeft.

Ticketverkoop:
Het aantal plaatsen in ons intieme restaurant op de Woensberg in Huizen is beperkt, dus verzeker jezelf hier van een kaartje.

Combineer de show met een aansluitend diner:
Voor €40,- inclusief de toegangsprijs voor de tribute, kun je genieten van een heerlijk tweegangen diner. Het hoofdgerecht is een heerlijke (vegetarische) Coq au Vin met aardappeltjes en als nagerecht serveren we een chocolademousse met karamel. Elke Tribute Sunday heeft een ander verrassend en toepasselijk menu.

Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.
Reserveer direct tickets