Agenda

Op onze unieke locatie op de Woensberg brengen wij graag mensen bij elkaar middels leuke activiteiten. Voor een ieder willen wij wat bieden, van jong tot oud. Samen genieten van lekker eten en drinken, maar ook bijzondere ervaringen opdoen. Blijf up-to-date door deze agenda regelmatig te bekijken.

Op donderdag 25 april presenteren we ons heerlijke Lente Trio: een smaakvolle asperge quiche, een verrukkelijke aardappel-prei soep en een frisse salade!

We zijn open op Koningsdag! Kom tussen 9:00 uur en 21:00 uur langs voor een gezellige dag vol lekkernijen en Oranje-feestvreugde!

Geniet van een heerlijk ontbijt, verrukkelijke koffie, smakelijke lunch, gezellige borrel of een vorstelijk diner. En vergeet niet ons speciale gerecht van de dag te proeven: de Oranjeburger!

Vier Koningsdag in stijl bij Gasterij ’t Nennetje!

Geniet de hele maand april van 10% korting op speciaalbieren, waaronder onze lokale favorieten van de Gooische Bierbrouwerij, Taatje Bier en Papa’s aan de fles.

Ontdek ook onze drie wisselende lokale speciaalbieren op de tap. Ideaal om van te genieten terwijl je op ons terras zit te ontspannen. Vergeet niet een lekkere borrelhap erbij te bestellen!

Op donderdag 2 mei trakteert Gasterij ’t Nennetje je op een avond vol geweldige muziek met de Dirt Road Music Band! Laat je meevoeren door hun unieke sound terwijl je geniet van onze speciale Donderdaghap: de heerlijke Salade Niçoise. Mis deze bruisende avond niet!

Verwen je moeder op Moederdag! Op zondag 12 mei nodigen we je uit om te genieten van onze speciale Moederdag High Tea, beschikbaar vanaf 4 personen.

Laat haar hart smelten met onze huisgemaakte High Tea – Theeleutje, bestaande uit 3 verrukkelijke gangen. Begin met een warme (dag)soep, gevolgd door een heerlijke hartige gang en sluit af met een verleidelijke zoete gang. En als kers op de taart is de thee onbeperkt inbegrepen! ☕

Dit alles voor slechts €23,50 per persoon.

Kom gezellig theeleuten bij Gasterij ’t Nennetje. Reserveer nu jouw tafel en maak Moederdag onvergetelijk voor de belangrijkste vrouw in je leven!