Agenda

21 juli de eerste Dorstige Donderdag trappen we lekker zomers af! We zoeken de spaanse sferen op, dus naast de standaard goed gevulde bar deze keer ook heerlijke Sangria en als maaltijd een heerlijke Paella!

Nieuwsgierig wat er allemaal op de Woensberg gebeurt? Dat snappen wij! 21 juli tijdens de eerste Dorstige Donderdag kan je een rondleiding krijgen over de Glamping Landal Gooise Heide, zelf een blik werpen kan natuurlijk ook. Heb je vragen of wil je weten hoe het nu loopt of zover gekomen is, wij vertellen je graag alles.

Dorstige Donderdag, elke 3e donderdag van de maand.

Donderdag is de nieuwe vrijdag, wij kunnen gewoon niet wachten tot vrijdag en nodigen jullie uit voor onze maandelijkse Dorstige Donderdag. Elke 3e donderdag van de maand, altijd in de stretchtent bij buitenbar ’t Neutje van ’t Nennetje onder begeleiding van live muziek van Bas Menninga tussen 17:00 en 20:00 uur en heerlijke dranken.

Trommel je vrienden, familie, collega’s of buren op en kom gezellig langs voor deze maandelijks terugkerende borrel op de donderdag. We starten vanaf 17:00 uur en het eerste uur zijn de hapjes van het huis. Heb je er trek van gekregen of wil je gewoon niet meer na denken over wat te moeten koken? Blijf dan lekker eten, wij zorgen elke Dorstige Donderdag voor een heerlijke passende maaltijd voor € 13,50. À la carte eten in het restaurant kan natuurlijk ook.

Met elke maand een wisselend thema is geen VrijMiBo tegen deze borrel opgewassen. Wij zorgen voor een toffe locatie, een goed gevulde bar, schitterende muziek en lekkere happen. Jullie maken het gezellig door te komen, lekker bij te kletsen met vrienden, te netwerken met locals en nieuwe mensen te leren kennen.