Agenda

Op onze unieke locatie op de Woensberg brengen wij graag mensen bij elkaar middels leuke activiteiten. Voor een ieder willen wij wat bieden, van jong tot oud. Samen genieten van lekker eten en drinken, maar ook bijzondere ervaringen opdoen. Houd onze agenda in de gaten voor de laatste updates!

Yes! Deze editie organiseert onze vaste muzikant Bas Menninga een leuke en uitdagende popquiz, vol met vragen over hedendaagse en nostalgische muziek. De chefs van ’t Nennetje zorgen voor passende happen tussen de vragenrondes door.

Wij organiseren op 28 oktober vanaf 10:00-13:00 en 14:00-17:00 een 3 uur durende professionele workshop Pompoen Snijden onder begeleiding van 2 zeer ervaren gezellige docenten! Het is niet zomaar pompoen snijden, maar echt een uitdaging om van te leren.
De prijs van de workshop is € 25,00, daarin zit inbegrepen:
– Een schitterende pompoen
– Alle benodigde materialen
– Ervaren docent
– Verwarmde gezellige locatie
– Een drankje naar keuze
– Prachtig resultaat
De workshop gaat door bij minimaal 6 en maximaal 15 personen.
Schrijf je nu in!

Hou deze pagina in de gaten voor dit griezelige weekend!

Yes, de volgende editie staat alweer in de boeken! We hebben vier lokale brouwers uitgenodigd voor deze wintereditie. Meer info & tickets: Woensbeer Festival

De goed heiligman neemt vanaf zaterdag 18 november weer zijn intrek bij ’t Nennetje, wie maakt de mooiste tekening voor de Sint?

Er zijn grootse plannen voor een heerlijke decembermaand bij ’t Nennetje!

Dorstige Donderdag, elke 3e donderdag van de maand

Elke 3e donderdag van de maand organiseert wij de Dorstige Donderdag Borrel, vanaf 18:00 uur ben je welkom voor live muziek en een goede daghap. Staat ‘ie’ al in je agenda?

Onze vaste muzikant Bas Menninga zorgt met live zang en gitaar voor gezellige klanken op onze locatie. De chefs zorgen voor een goede en passende daghap, zodat jij niet hoeft na te denken wat je gaat koken. Of ga voor een goed 3-gangen diner van onze kaart.

Trommel je vrienden, familie, collega’s of buren op en kom gezellig naar de Woensberg voor deze maandelijks terugkerende borrel op de donderdag.