Agenda

Wist jij dat de Sint dit jaar zijn nachten doorbrengt in een tent? Vanaf zaterdag 12 november logeert hij in de Tent van Sinterklaas op Landal Gooise Heide. Kom van woensdag t/m zondag (tussen 9:00 en 19:00 uur) een kijkje nemen en je schoen zetten in de tent. In het weekend van 3 en 4 december kan je jouw gevulde schoen weer op komen halen, hoe leuk is dat?

Maar dat is nog niet alles… op zondag 20 november (14:00-16:00) en 4 december (11:00 – 13:00) breng de Goed Heiligman een bezoek aan Gasterij ’t Nennetje en de Pieten zijn daar uiteraard bij. Er worden volop liedjes gezongen en het strooigoed is ruimschoots aanwezig. Met hoeveel pepernoten ga jij naar huis?

Luisteren naar je favoriete nummer(s) met een gezellige borrel en lekkere hap? Dat doe je op zondag 18 december, want dan is het top 2000 avond. Onze vaste muzikant Bas Menninga zorgt voor de muzikale ondersteuning en heeft ook zijn kerstfavorieten alvast voorbereid.

Vanaf 15:00 uur ben je welkom! We hebben speciaal voor deze borrel Glühwein en het restaurant is al in kerstsferen gehuld.

De eerste van 2023, zet jij je goede voornemens kracht bij? Dan ben je bij deze borrel op het juiste adres, we gaan namelijk voor non-alcoholische cocktails!

Ja wohl! Apres ski abend bei das Nennetje!

Dorstige Donderdag, elke 3e donderdag van de maand

Donderdag is de nieuwe vrijdag, wij kunnen gewoon niet wachten tot vrijdag en nodigen jullie uit voor onze maandelijkse Dorstige Donderdag. Elke 3e donderdag van de maand. In de stretchtent bij buitenbar ’t Neutje, in het restaurant of op het terras van ’t Nennetje. En altijd onder begeleiding van live muziek van Bas Menninga en heerlijke dranken.

Trommel je vrienden, familie, collega’s of buren op en kom gezellig langs voor deze maandelijks terugkerende borrel op de donderdag. We starten vanaf 17:00 uur en het eerste uur zijn de hapjes van het huis. Heb je er trek van gekregen of wil je gewoon niet meer na denken over wat te moeten koken? Blijf dan lekker eten, wij zorgen elke Dorstige Donderdag voor een heerlijke passende maaltijd voor € 13,50. À la carte eten in het restaurant kan natuurlijk ook.

Met elke maand een wisselend thema is geen VrijMiBo tegen deze borrel opgewassen. Wij zorgen voor een toffe locatie, een goed gevulde bar, schitterende muziek en lekkere happen. Jullie maken het gezellig door te komen, lekker bij te kletsen met vrienden, te netwerken met locals en nieuwe mensen te leren kennen.