Agenda

Op onze unieke locatie op de Woensberg brengen wij graag mensen bij elkaar middels leuke activiteiten. Voor een ieder willen wij wat bieden, van jong tot oud. Samen genieten van lekker eten en drinken, maar ook bijzondere ervaringen opdoen. Houd onze agenda in de gaten voor de laatste updates!

In het Paasweekend is het volop genieten bij ’t Nennetje. Wat kan je verwachten en beleven?

Goede vrijdag (7 april) start voor ons extra goed, want dan gaat onze nieuwe voorjaars/zomerkaart in. Tussen vrijdag 7 april en zondag 16 april hebben we een 3-gangen proeverij van de dinerkaart. Voor € 39,50 per persoon komt er elke gang een plank op tafel met 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 nagerechten. We bieden deze proeverij enkel aan op reservering en vanaf twee personen. Reserveer hier jouw 3-gangen proeverij.

Op 1e en 2e paasdag (zondag 9 en maandag 10 april) bieden we een Paasbrunch/lunch aan (€ 21,50 p.p.) bestaande uit: mini-soep van de dag, luxe belegde broodjes (vis/vlees/vegetarisch), een mini-salade en een lekkere warme snack. Vanaf 2 personen kan je dit heerlijke menu hier reserveren. Wil je met meer dan 6 personen Pasen vieren? Stuur ons een mail of bel en we bespreken de mogelijkheden.

Naast alle heerlijke gerechten van onze kaart bieden we ook een heel scala aan kids-activiteiten op 1e en 2e paasdag (tussen 11:00 tussen 16:00 uur). Neem plaats op ons terras of in het restaurant, dan zullen de kids zich vermaken met de Paashaas die regelmatig voorbij huppelt of ze kunnen:

  • Knutselen met de Knutselgarage (1e paasdag tussen 11:00 uur en 15:00 uur)
  • Geschminkt worden tot de vrolijkste voorjaars creaties (2e paasdag tussen 11:00 en 15:00 uur)
  • Eieren zoeken om 14:00 uur, die de paashaas natuurlijk verstopt heeft…
  • Meezoeken naar het gouden ei (om 15:00 uur) en een leuke prijs winnen!
  • Springen, klimmen, glijden op de opblaas stormbaan
  • Lekker spelen in onze natuur-speeltuin

Komen jullie ook en nemen jullie het heerlijke voorjaarszonnetje mee? Dan kan het feest niet meer stuk.

Kom Pasen vieren bij ’t Nennetje!

Op 15 april 2023 zijn we 1 jaar geopend en dat vieren we graag met onze gasten. Daarom ontvangt u bij de koffie, thee of andere warme drank een “1 jaar open gebakje”

De eerste voorjaarseditie van het Woensbeer Festival, op zaterdag 22 april is het zover! Ben jij erbij? Kom tussen 15:00 uur en 21:00 uur genieten van lokale bieren, live muziek, lekkere happen en een gezellige voorjaarssfeer op het festivalterrein van ’t Nennetje. Dit wil je niet missen, bestel hier je entreebewijs en proefglas (OP=OP).

Voor € 10 euro bemachtig je een uniek Woensbeer Festival proefglas (15cl), welke tevens je entreebewijs is (zonder glas geen toegang). Drink je liever frisdrank of een glas wijn? Ook dan heb je een proefglas nodig als entreebewijs.

De ticketverkoop zal in verschillende fases verlopen:
– Ben jij er snel bij met bestellen? Op zaterdag 11 maart (vanaf 11:00 uur) gaan de vroege vogel glazen in de verkoop, hiervan zijn er 150 beschikbaar en die ontvangen een korting van 20%!
– Vervolgens gaan ook de resterende tickets in de verkoop. OP=OP!
– Vanaf 15 april doen we nog een actie. Kom je proefglas in ontvangst nemen in ons restaurant en ontvang een gratis muntje. Hiermee kan je je eerste proefbiertje halen bij één van de lokale brouwers.

Bestel hier je tickets!
*Let op maximaal 8 tickets per persoon te bestellen*

Wat kan je nog meer verwachten?
– Bieren proeven van vier lokale brouwers: de Gooische Bierbrouwerij, Taatje Bier, Wispe Brouwerij en de Gooische Moordenaar. Ze laten je graag kennismaken met hun speciaal bieren passend bij het seizoen. Hou onze communicatie in de gaten voor een update van de bieren die deze brouwers meenemen.
– Goed gevulde borrelplanken verzorgt door ’t Nennetje
– Haal een lekkere Indonesische hap bij de Foodtruck van Megawati
– Live muziek en optredens van lokale artiesten
– Een fijne sfeer op een unieke locatie middenin de Gooise Natuur
– Neem vrienden, familie en kids mee en speel samen een van onze mega-spellen

Samenvattend: een uniek evenement, op een unieke locatie en elke editie een nieuw glas!

Wij zijn open op Koningsdag! Het terras is open, voor iedereen is er een oranje welkomstdrankje én we hebben onze oud Hollandse mega-spellen klaar staan voor jong en oud.

Verras je moeder met een Theeleutje, onze variant op de High Tea. Binnenkort te reserveren!

Dorstige Donderdag, elke 3e donderdag van de maand

Donderdag is de nieuwe vrijdag, wij kunnen gewoon niet wachten tot vrijdag en nodigen jullie uit voor onze maandelijkse Dorstige Donderdag. Elke 3e donderdag van de maand. Rekening houdend met de weersomstandigheden, binnen in ons restaurant of buiten in de stretchtent. En altijd onder begeleiding van live muziek van Bas Menninga en heerlijke dranken.

Trommel je vrienden, familie, collega’s of buren op en kom gezellig langs voor deze maandelijks terugkerende borrel op de donderdag. We starten vanaf 18:00 uur en het eerste uur zijn de hapjes van het huis. Heb je er trek van gekregen of wil je gewoon niet meer na denken over wat te moeten koken? Blijf dan lekker eten, wij zorgen elke Dorstige Donderdag voor een heerlijke passende maaltijd voor € 13,50. À la carte eten in het restaurant kan natuurlijk ook.

Geen VrijMiBo is tegen deze borrel opgewassen. Wij zorgen voor een toffe locatie, een goed gevulde bar, schitterende muziek en lekkere happen. Jullie maken het gezellig door te komen, lekker bij te kletsen met vrienden, te netwerken met locals en nieuwe mensen te leren kennen.