VACATURES

Stuur ons een berichtje!

Onze openingstijden

7 dagen in de week opent het Koffiehuys van ’t Nennetje al om 9.00 uur, waarbij we met een glimlach graag een heerlijke kop koffie of thee inschenken en de lekkerste ontbijt gerechten serveren. Natuurlijk kan een heerlijk stuk versgebakken taart niet ontbreken. Geen tijd om even bij ons te genieten maar liever je koffie mee to GO, ook dat kan natuurlijk!

’t Nennetje zelf opent haar deuren vanaf 11.30 uur dan staat de zon op het terras en kan je heerlijk genieten van een van een smakelijke lunch, borrel of diner.


KOFFIEHUYS GEOPEND:
Maandag en vrijdag van 09.00 tot 22.00 uur
Dinsdag tot en met donderdag van 9:00 tot en met 12:00 uur

GASTERIJ T’ NENNETJE GEOPEND:
Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag tot en met zondag van 11:30 tot en met 22:00 uur
(keuken sluit om 20:30 uur)

Adres:
Woensbergweg 5
1272 JP  Huizen

Bekijk via Google Maps

Toegankelijkheid  minder validen
Ons restaurant ligt letterlijk midden in de natuur, om de sfeer te behouden proberen we zo veel mogelijk met natuurlijke materialen te werken. Ons terrein is dus veelal onverhard en voorzien van graspaden en grindpaden. Hierdoor is het voor rolstoelers en of rollators niet gemakkelijk te bewegen. Onze parkeerplaats ligt ook niet aangrenzend aan het restaurant, uiteraard is het in overleg altijd mogelijk te kijken of een mindervalide persoon voor de deur van het restaurant is af te zetten.