Neem contact met ons op

gasterij@hetnennetje.nl
035-2031843

Wij nemen reserveringen telefonisch, per mail of online aan. U reserveert voor een tafel binnen in ons restaurant, buiten op het terras reserveren wij geen tafels. Bij mooi weer en beschikbaarheid kunt u uiteraard op ons terras plaats nemen.

Onze openingstijden

Van woensdag t/m zondag kan je vanaf 11:30 in ons Restaurant heerlijk komen genieten van een van een smakelijke lunch, borrel of diner. Want vanaf dat moment staat onze chef voor je klaar om de gerechten van onze kaart voor jou te bereiden. Op maandag & dinsdag is het restaurant gesloten en heeft onze keuken vrij!

Gasterij ’t Nennetje
Restaurant – woensdag t/m zondag van 9:00 uur tot 21:00 uur
Keuken open tussen 11:30 uur en 20:30 uur

Adres
Woensbergweg 5
1272 JP  Huizen

Bekijk via Google Maps

Toegankelijkheid  minder validen
Ons restaurant ligt letterlijk midden in de natuur, om de sfeer te behouden proberen we zo veel mogelijk met natuurlijke materialen te werken. Ons terrein is dus veelal onverhard en voorzien van graspaden en grindpaden. Hierdoor is het voor rolstoelers en of rollators niet gemakkelijk te bewegen. Onze parkeerplaats ligt ook niet aangrenzend aan het restaurant, uiteraard is het in overleg altijd mogelijk te kijken of een mindervalide persoon voor de deur van het restaurant is af te zetten.