Pasen vieren bij 't Nennetje

Vier Pasen gezellig samen bij ’t Nennetje op zondag 31 maart en maandag 1 april. Wij hebben een paasbest programma samengesteld. Kom genieten van een gezellige en feestelijke dag.

Het restaurant en terras zijn beide dagen geopend voor koffie, lunch en diner van 9:00 uur tot 22:00 uur.
Wij kijken ernaar uit om Pasen met jullie te vieren!

Paasbuffet in twee shifts
Geniet op beide Paasdagen van een heerlijk Paasbuffet in de ochtend- of middagshift. We hebben een smakelijke selectie van warme en koude gerechten voorbereid, met voor een ieder wat wils. Het rijkgevulde buffet bevat onder andere brood met verschillende soorten hartig en zoet beleg, keuze uit twee soorten soep, verschillende soorten eieren, mini-pasteitjes, een hartige plaattaart, warme beenham én een chocoladefontein met lekkers!

Voor €28,50 per persoon* kunt u een tafel reserveren voor één van beide shifts. Uiteraard wordt er ook aan de kleine gasten gedacht, voor kinderen onder 8 jaar is de prijs €17,50 per persoon.

*Voor een buffet reservering werken wij met een aanbetaling van €20,00 per persoon op basis van onze annuleringsvoorwaarden. Deze aanbetaling zal met de uiteindelijke rekening op 1e of 2e Paasdag worden verrekend.

**Allergieën of dieetwensen? Meld het bij je reservering en wij houden er rekening mee.

Ochtendshift: 9:00 uur tot 12:00 uur
Middagshift: 12:30 uur tot 15:30 uur

Reserveer voor het Paasbuffet

Paasactiviteiten
Alleen voor gasten

Ontmoet de Paashaas: De Paashaas zal rondhuppelen en klaarstaan voor foto’s en knuffels. Met zijn vrolijke aanwezigheid tovert de Paashaas een lach op ieders gezicht. Voor de kinderen heeft de Paashaas een klein presentje bij zich.

Paaseieren zoeken: Verken onze uitgestrekte locatie om verstopte paaseieren te vinden. Een spannende zoektocht voor de kleintjes die beloond wordt met lekkere traktaties.

Knutsel je eigen Paashaasknuffel met de Knutselgarage: Creatieve geesten kunnen zich op 1e Paasdag uitleven met de dames van de Knutselgarage. Kom jij je eigen Paashaasknuffel maken? Schrijf je in via WhatsApp of bel naar Monique (06-28204828) van de Knutselgarage.

Cupcakes Versieren: Op 2e Paasdag kunnen alle kinderen kleurrijke en feestelijke cupcakes komen maken om het paasfeest te vieren. Of je nu een beginnende bakker bent of een ervaren cupcake-kunstenaar. Kom je eigen cupcakes versieren met een scala aan heerlijke toppings, waaronder glazuur, sprinkles, chocolade-eieren, en andere vrolijke paasdecoraties. Het wordt een feestje!

Paasborrel en -diner
Op 1ste Paasdag kan je vanaf 15:30 reserveren om samen te genieten van een uitgebreide borrel of a la carte te dineren in ons restaurant.

Op 2de Paasdag zijn wij tot 18:00 geopend.