Kerst bij het Nennetje

Dé kerststal van de Kombuis gemaakt door meneer Schiffers, komt dit jaar naar de bossen van de Woensberg!

Op 14 December zullen we de stal feestelijk openen en daarbij is iedereen welkom. We zullen een lichtjestocht lopen en misschien komen de bewoners? van de kerststal ook wel een bezoek brengen.

Agenda:

14 Dec 18:00 Opening van de Kerstal

De feestelijke opening van de kerststal met een lichtjestocht

14 – 31 Dec

Kerststal dagelijks te bewonderen van 10:00 tot 21:00

16 Dec 17:00 Bezoek van de Kerstman

Ho Ho Ho de enige echte kerstman komt tussen de drukke voorbereidingen door langs om een verhaal te vertellen, kom je luisteren?

17 Dec 18:00 Kerstoptreden

Het wel bekende Brightvoizz koor komt een prachtig stuk zingen in kerstsferen, dat moet je horen!

17 Dec De knustel garage

De knutsel garage is ook weer aanwezig om samen met de kids wat leuks te maken voor de kerst!

23 Dec 19:00 – 20:15 Kerstmuziek

Onze huis muzikant Bas Menninga komt met een viertallige band langs om kerstmuziek te spelen, kom je gezellig mee zingen?

16 – 17 – 20 – 21 – 22 – 28 Dec Kerstukjes maken 

Zin om een mooi kerststuk te maken waarmee je thuis kan pronken? Sabrina van Floriginal komt meerdere dagen langs om een workshop te geven. Er zijn verschillende mogelijkheden en ook voor de kleintjes zal er een cursus worden gegeven! Meer info volgt maar is ook te vinden op de facebook pagina van Florioginal zelf, die vind je hier!

23 – 24 Dec Kerstmarkt

Een echte huizerkerstmarkt met alles wat je van een kerstmarkt gewend bent!

23 – 24 Dec 10:30 Kerstwandelingen

Een heerlijke kerstwandeling door de bossen rondom onze locatie, trek gekregen van al dat gewandel? Kom na de wandeling proeven van een heerlijke kerstlunch!

Reserveer nu!

Het wordt een supergezellig kerstfestijn én daar kun jij onderdeel van zijn!

Vind je het leuk om met een optreden van jezelf, je club, koor, danscrew, band, cast of een andere groep de bezoekers van de kerststal een superleuke kerstbeleving te geven? Of vind je het leuk om in ons gezellig aangeklede Koffiehuys een creatieve workshop te verzorgen?

Stuur dan een mailtje naar gasterij@hetnennetje.nl met het onderwerp kerststal, de datum, en hetgeen wat je zou willen verzorgen en wie weet zie je jezelf binnenkort terug in de agenda!