Kerst bij het Nennetje

Dé kerststal van de Kombuis gemaakt door meneer Schiffers, komt dit jaar naar de bossen van de Woensberg!

Op 14 December zullen we de stal feestelijk openen en daarbij is iedereen welkom. Verder hebben we ook nog een heleboel andere evenementen neem je een kijkje in de agenda!

Agenda:

23 Dec 19:00 – 20:15 Kerstmuziek

Onze huis muzikant Bas Menninga komt met een viertallige band langs om kerstmuziek te spelen, kom je gezellig mee zingen?

21 – 22 – 28 Dec Kerstukjes maken 

Zin om een mooi kerststuk te maken waarmee je thuis kan pronken? Sabrina van Floriginal komt meerdere dagen langs om een workshop te geven. Er zijn verschillende mogelijkheden en ook voor de kleintjes zal er een cursus worden gegeven! Meer info is te vinden op de facebook pagina van Florioginal zelf, die vind je hier!

Wil je een plekje reserveren voor 1 van de curssusen neem dan contact op met dit telefoonnummer; 0614541777!

28 Dec Dorstige Donderdag Feesteditie! 

De laatste donderdag van het jaar! Deze gaan we bij onze super gezellige kerststal vieren! Ben je er ook bij?

Het wordt een supergezellig kerstfestijn én daar kun jij onderdeel van zijn!

Vind je het leuk om met een optreden van jezelf, je club, koor, danscrew, band, cast of een andere groep de bezoekers van de kerststal een superleuke kerstbeleving te geven? Of vind je het leuk om in ons gezellig aangeklede Koffiehuys een creatieve workshop te verzorgen?

Stuur dan een mailtje naar gasterij@hetnennetje.nl met het onderwerp kerststal, de datum, en hetgeen wat je zou willen verzorgen en wie weet zie je jezelf binnenkort terug in de agenda!