Agenda

Op onze unieke locatie op de Woensberg brengen wij graag mensen bij elkaar middels leuke activiteiten. Voor een ieder willen wij wat bieden, van jong tot oud. Samen genieten van lekker eten en drinken, maar ook bijzondere ervaringen opdoen. Blijf up-to-date door deze agenda regelmatig te bekijken.

Zin in een lekker stuk huisgemaakt gebak, maar kan je geen keus maken?
 
Geen zorgen! De hele maand mei kun je genieten van een taartjes proeverij waarbij je niet één, maar maar liefst 4 kleine taartjes kan proeven!
 
– Appeltaart, een echte favoriet
– Worteltaart, heerlijk smeuïg
– Bosbessen cheesecake, romig en verassend
– Arretjescake, traditioneel maar o zó lekker
 
Kom je langs om jezelf te trakteren? Tot snel!

Op donderdag 2 mei trakteert Gasterij ’t Nennetje je op een avond vol geweldige muziek met de Dirt Road Music Band! Laat je meevoeren door hun unieke sound terwijl je geniet van onze speciale Donderdaghap: de heerlijke Salade Niçoise. Mis deze bruisende avond niet!

Het heerlijke recept van onze eigen Hannan!

Verwen je moeder op Moederdag! Op zondag 12 mei nodigen we je uit om te genieten van onze speciale Moederdag High Tea, beschikbaar vanaf 4 personen.

Laat haar hart smelten met onze huisgemaakte High Tea – Theeleutje, bestaande uit 3 verrukkelijke gangen. Begin met een warme (dag)soep, gevolgd door een heerlijke hartige gang en sluit af met een verleidelijke zoete gang. En als kers op de taart is de thee onbeperkt inbegrepen! ☕

Dit alles voor slechts €23,50* per persoon.

Kom gezellig theeleuten bij Gasterij ’t Nennetje. Reserveer nu jouw tafel en maak Moederdag onvergetelijk voor de belangrijkste vrouw in je leven!

*Voor een buffet reservering werken wij met een aanbetaling van €10,00 per persoon op basis van onze annuleringsvoorwaarden. Deze aanbetaling zal met de uiteindelijke rekening op Moederdag worden verrekend.
**Allergieën of dieetwensen? Meld het bij je reservering en wij houden er rekening mee.

In de varianten

  • Zalm
  • Spek
  • Paddenstoelen

Geserveerd met een salade een heerlijke maaltijd!

Daar is die weer het heerlijke limburgs zuurvlees door onze eigen limburger gemaakt en geserveerd met een lekker frietje van zuyd. Kom je smullen?

Op vrijdag 24 mei organiseren we een speciaal benefietdiner ter ondersteuning van ons team Kreuning, bestaande uit onze collega’s Mike en Marjolein, die de uitdaging aangaan om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding door deel te nemen aan Alpe d’HuZes!

Voor slechts €30* kun je genieten van een heerlijke Woensburger, Kipburger of Vegaburger, geserveerd met knapperige frietjes en een verfrissend drankje! En het beste deel? Een derde van de opbrengst (€10) gaat rechtstreeks naar het KWF.

*de €30 voor dit vaste menu betaal je alvast vooraf! Natuurlijk kan je nog verder genieten van alles wat de kaart van ’t Nennetje te bieden heeft.

Het diner begint om 18:00 uur bij Gasterij ’t Nennetje.

Laten we samen genieten van lekker eten, geweldig gezelschap en vooral een fantastische gelegenheid om het KWF te steunen terwijl we ons voorbereiden op de uitdagingen die Mike en Marjolein te wachten staan op donderdag 6 juni, wanneer Mike de berg beklimt per fiets en Marjolein hem wandelend volgt.

Meer over hun deelname en hoe je hun inspanningen kunt ondersteunen, lees je op hun actiepagina: Team Kreuning – Alpe d’HuZes

Zorg dat je erbij bent en draag je steentje bij aan dit geweldige doel! Reserveer nu jouw tafel voor deze bijzondere avond.

Een heerlijke vegetarische daghap om van te komen smullen.