Woensbeer Festival - zaterdag 26 november

Twee keer per jaar gaan wij een geweldig lekker festival organiseren waarbij er verschillende lokale bieren te proeven zijn. Op zaterdag 26 november is de eerste editie van het Woensbeer Festival!

Lokale brouwers laten je graag kennis maken met de door hun zelf gebrouwen heerlijke speciaal bieren passend bij het seizoen. We slaan extra borrelhapjes in, dus bestel een lekkere borrelplank of portie bitterballen voor bij de proeverij.

Het team van ’t Nennetje zorgt voor een goede hap, tijdens het eerste festival gaan we voor het beers & burgers concept. We serveren namelijk enkel en alleen ons burgermenu, die bestaat uit 3 vleesvarianten, een vegan burger en een visvariant.

Geen liefhebber van bier en/of burgers? Er is één bar voor alle andere dranken, dus ook voor een glas wijn of frisdrank kan je terecht. Daarnaast bieden we deze dag een dagsoep en dagsalade aan.

Lokale muzikanten maken dit festival extra gezellig. Want met een biertje bij het kampvuur hoort natuurlijk een live gitaar en smaakvolle songs.

De unieke locatie maakt deze ervaring onvergetelijk en dat maakt dat je deze eerste editie niet wil missen. Elke editie is er een ander schitterend Woensbeer Festival glas. Als jij deze weet te bemachtigen, heb je over een aantal edities een geweldige collectie bierglazen.

Bestel jouw ticket met glas voor € 12,50 euro. Daar krijg je echt heel veel voor, namelijk:

  • Een uniek bierproef glas (15ml), een waar collectors item
  • Een strippenkaart om bij elke brouwer een gratis biertje te kunnen halen
  • Live muziek op een unieke en sfeervolle locatie
  • Een gezellige middag en avond om te herinneren

Er zijn 300 tickets beschikbar en OP=OP.

Met wie kom jij? Nodig je vrienden uit via onze facebook-event pagina en blijf op de hoogte van de laatste updates.