Woensbeer Festival - zaterdag 25 november 2023

De 2e Wintereditie van het Woensbeer Festival, staat gepland op zaterdag 25 november 2023. Ben jij erbij? Kom tussen 15:00 uur en 21:00 uur genieten van lokale bieren, live muziek, lekkere happen en een gezellige sfeer op het festivalterrein van ’t Nennetje. Dit wil je niet missen, bestel hier je entreebewijs en proefglas (OP=OP).

Voor €10 euro bemachtig je een uniek Woensbeer Festival proefglas (15 cl), welke tevens je entreebewijs is (geen proefglas = geen toegang). Drink je liever frisdrank of een glas wijn? Ook dan heb je een proefglas nodig als entreebewijs.

Het Woensbeer Festival is bedoelt voor volwassenen. Voor kinderen hebben wij geen vermaak op het festivalterrein, de speeltuin voor ons restaurant is uiteraard wel toegankelijk! Daarnaast is er voor kinderen ook een proefglas nodig als entreebewijs.

De ticketverkoop zal in verschillende fases verlopen:
– De kaartverkoop start vandaag! Online op onze website óf reserveer jouw proefglas in het restaurant. OP=OP!
– Vanaf zaterdag 18 november t/m vrijdag 24 november, kan je alvast je proefglas in ontvangst nemen in het restaurant, daarbij ontvang je per proefglas één festivalmuntje. Hiermee kan je je eerste proefbiertje halen bij één van de vier lokale brouwers.
– Lukt het die week niet? Geen probleem! Je kan het proefglas op de dag van het festival in ontvangst nemen, maar dan zonder het voordeel van een gratis festivalmuntje.

Bestel je tickets via: https://widget.guestplan.com/…

Wat kan je nog meer verwachten?
– Bieren proeven van vier lokale brouwers: de Gooische Bierbrouwerij, Taatje Bier,
en nog 2 nader bekend te maken brouwers. Ze laten je graag kennismaken met hun speciaal bieren passend bij het seizoen. Hou onze communicatie in de gaten voor een update van de bieren die deze brouwers meenemen.
– Heerlijke burgers en saté live bereid door een echte chef op een OFYR BBQ
– Andere heerlijke borrelhappen verzorgd door het team van ‘t Nennetje
– Live muziek en optredens van lokale artiesten
– Een fijne sfeer op een unieke locatie midden in de Gooise Natuur

Samenvattend: een uniek evenement, op een unieke locatie en elke editie een nieuw glas!