Verhalen Camping - vrijdag 16 & zaterdag 17 juni

In samenwerking met Eindeloos Theaterwerk (bekend van de Huizer Theaterroute) organiseert Gasterij ’t Nennetje vrijdag 16 en zaterdag 17 juni het gloednieuwe festival “de Verhalencamping”. Op het prachtige terrein van Glamping Gooise heide op de Woensberg.

De eerste editie heeft als thema: Op Reis.
Vijf professionele vertellers nemen je mee op een avontuurlijke reis met hun bijzondere, intrigerende en meeslepende verhalen. Aan de hand van een routekaart kies je zelf hoe je reis langs de verhalen verloopt.

Meer informatie over de vertellers en hun verhalen vind je hier.

Ga je mee op reis? Op vrijdag 16 en 17 juni is de hele familie van jong tot oud welkom op de Woensberg. Aan de hand van een routekaart kies je zelf hoe je reis langs de verhalen verloopt. Boek jouw reis (inclusief routekaart) online voor € 10 per persoon:

Bestel hier je entreekaart voor vrijdag 16 juni

Bestel hier je entreekaarten voor zaterdag 17 juni

Om 18:00 gaan we van start op het terrein van Gasterij ’t Nennetje, om vervolgens rond 21:00 uur weer huiswaarts te keren of gezellig bij het kampvuur te blijven hangen.

Met een goed gevulde maag de verhalen beleven? Reserveer dan ook alvast voor het kampvuur diner om 17:00 uur. Voor € 12,50 per persoon (excl. dranken) kan je zelf jouw brood op stok roosteren, een salade opscheppen, een lekker stuk vlees of vis van de BBQ eten en afsluiten met een hoorntje met één bol ijs van IJssalon de Hoop.

Reserveer hier voor het Kampvuur Diner op vrijdag 16 juni.

Reserveer hier voor het Kampvuur Diner op zaterdag 17 juni.

IJssalon de Hoop zal de hele avond aanwezig zijn met een ijskar, alsmede een barista van Huizer Koffiebranderij Kookotte voor de lekkerste koffies.